Trailer: Wo Long: Fallen Dynasty DLC 2 trailer getoond

Geplaatst:

Het feestje rondom Wo Long: Fallen Dynasty is nog niet over. De tweede DLC genaamd Conqueror of Jiangdong heeft namelijk een trailer gekregen met direct de releasedatum.

De eerste DLC van Wo Long: Fallen Dynasty werd door het publiek niet goed ontvangen. Met de tweede DLC heeft KOEI TECMO GAMES CO een tweede kans om spelers weer naar de soulslike toe te trekken. De trailer van Wo Long: Fallen Dynasty: Conqueror of Jiangdong zit in ieder geval vol actie. Erg spraakzaam zijn ze niet, waardoor het verhaal nog niet duidelijk wordt. Wat we wel weten is dat mensen niet de enige vijanden zijn, want demonen verspreiden zich over de Drie Koninkrijken. Aan het eind van de trailer werd ook nog even aangekondigd dat Lies of P en WO Long: Fallen Destiny samenwerken. Die samenwerking houdt in dat je het het typerende wapen uit Lies of P nu aan je arsenaal kunt toevoegen. Meer weten over de game zelf? Wij hebben een review van Wo Long: Fallen Destiny voor je klaarstaan.

Wo Long: Fallen Dynasty: Conqueror of Jiangdong verschijnt op 27 september. Deze DLC is onderdeel van de Season Pass.

Bron: Xbox Tokyo Game Show 23

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wo Long: Fallen Dynasty

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO GAMES

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 maart 2023

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord