Wo Long: Fallen Dynasty krijgt multiplayer

Geplaatst:

Team Ninja is terug met hun nieuwe actiegame Wo Long: Fallen Dynasty. Via Twitter krijgen we nieuwe details te horen van de ontwikkelaar.

Tijdens de Xbox Games Showcase werd Wo Long: Fallen Dynasty aangekondigd. De speler bevindt zich in China en moet zien te overleven in de duistere fantasieversie van de Three Kingdoms wereld. We komen via Twitter wat nieuwe details te weten. Zo heeft Wo Long: Fallen Dynasty multiplayer. Welke functies hierbij precies bedoeld worden, is nog niet bekend. Je gaat ook je eigen personage maken in Wo Long: Fallen Dynasty. Chinese mythologie speelt een grote rol in de actie/RPG. Bekende krijgsheren maken een opkomst en Chinese vechtkunsten worden toegepast met de beschikbare wapens. Wo Long: Fallen Dynasty heeft tevens een moraalsysteem en zelfs een beetje magie in zijn DNA zitten. Ja, ook hier krijg je te maken met sorcery. Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met Wo Long: Fallen Dynasty? Dan heb je geluk, want in de nabije toekomst is er een demo beschikbaar.

Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt in vroeg 2023 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. De game lanceert vanaf dag één op Xbox Game Pass.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wo Long: Fallen Dynasty

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO GAMES

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 maart 2023

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord