Wo Long: Fallen Dynasty

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 3 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Wo Long: Fallen Dynasty krijgt multiplayer

Team Ninja is terug met hun nieuwe actiegame Wo Long: Fallen Dynasty. Via Twitter krijgen we nieuwe details te horen van de ontwikkelaar.

Tijdens de Xbox Games Showcase werd Wo Long: Fallen Dynasty aangekondigd. De speler bevindt zich in China en moet zien te overleven in de duistere fantasieversie van de Three Kingdoms wereld. We komen via Twitter wat nieuwe details te weten. Zo heeft Wo Long: Fallen Dynasty multiplayer. Welke functies hierbij precies bedoeld worden, is nog niet bekend. Je gaat ook je eigen personage maken in Wo Long: Fallen Dynasty. Chinese mythologie speelt een grote rol in de actie/RPG. Bekende krijgsheren maken een opkomst en Chinese vechtkunsten worden toegepast met de beschikbare wapens. Wo Long: Fallen Dynasty heeft tevens een moraalsysteem en zelfs een beetje magie in zijn DNA zitten. Ja, ook hier krijg je te maken met sorcery. Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met Wo Long: Fallen Dynasty? Dan heb je geluk, want in de nabije toekomst is er een demo beschikbaar.

Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt in vroeg 2023 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. De game lanceert vanaf dag één op Xbox Game Pass.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?