Wo Long: Fallen Dynasty

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 3 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Xbox onthult nieuwe game Wo Long: Fallen Dynasty

Het zijn gelukkig niet alleen bestaande games die de revue passeren gedurende de Xbox & Bethesda Games Showcase. Xbox onthult namelijk ook een nieuwe game, Wo Long: Fallen Dynasty!

Aanvankelijk besprong mij het gevoel dat ik te maken had met een Nioh game, maar niets is minder waar. Team Ninja, de maker van Nioh, werkt namelijk in het diepe geheim aan Wo Long: Fallen Dynasty. De game speelt zich af gedurende de latere fase van de Han Dynastie, maar dan juist met een duistere twist waarin demonen het koninkrijk domineren.

Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt binnen een jaar voor Xbox Series X|S en pc. De game verschijnt ook nog eens op Game Pass bij de lancering. Nog niet klaar met Xbox & Bethesda Games Showcase? Lees dan hier meer over de eerste Starfield gameplay!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?