Gameplay: Xbox & Bethesda showcase sluit af met Starfield

Geplaatst:
Aangepast: 12 juni 2022 20:44

Starfield is een ambitieus project van Bethesda en veel gamers zitten al een tijdje te wachten op deze titel. De Xbox & Bethesda Games Showcase sloot dan ook af met vijftien minuten aan gameplay.

Waar begin je mee als het gaat om vijftien minuten aan Starfield? We krijgen een blik van de verschillende planeten en hoe je in third-person en first-person aan de slag kunt. Het verzamelen van grondstoffen blijkt ook een grote rol te spelen in de game. Aan het einde wordt er nog even snel stilgestaan bij het creëren van je eigen personage en de vaardigheden die je kunt vrijspelen. Het ruimteschip moeten we ook niet vergeten, want ook die kun je helemaal naar je eigen wensen aanpassen. Om vervolgens op te stijgen en andere neer te knallen, terwijl je langs de planeten vliegt. Enthousiast geworden? Kijk dan de volledige video van Starfield hieronder.

Eerder dit jaar werd de releasedatum van Starfield nog uitgesteld naar 2023.
Starfield verschijnt in 2023 voor de Xbox Series en pc. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Xbox & Bethesda Games Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord