Release Starfield uitgesteld naar 2023

Geplaatst:

Starfield, de nieuwste game van Bethesda, is uitgesteld naar 2023. Dat maakte de ontwikkelaar bekend in een statement op social media.

Starfield werd al in 2018 onthuld door Bethesda. De game speelt zich af in de Settled Systems, bestaande uit drie fracties waar spelers zich bij kunnen aansluiten. De game moest eigenlijk al in november uitkomen, maar Bethesda heeft nu bekendgemaakt de release van Starfield samen met Redfall uit te stellen met een paar maanden. Als reden geeft de ontwikkelaar, dat ze de beste kwaliteit uit Starfield willen halen en om dat te garanderen heeft Bethesda besloten om de game uit te stellen. Het volledige statement is hieronder te lezen.

Starfield moet ergens begin 2023 uitkomen op de Xbox Series X/S en pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Bethesda

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord