Starfield

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum Q1/Q2 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Release Starfield uitgesteld naar 2023

Starfield, de nieuwste game van Bethesda, is uitgesteld naar 2023. Dat maakte de ontwikkelaar bekend in een statement op social media.

Starfield werd al in 2018 onthuld door Bethesda. De game speelt zich af in de Settled Systems, bestaande uit drie fracties waar spelers zich bij kunnen aansluiten. De game moest eigenlijk al in november uitkomen, maar Bethesda heeft nu bekendgemaakt de release van Starfield samen met Redfall uit te stellen met een paar maanden. Als reden geeft de ontwikkelaar, dat ze de beste kwaliteit uit Starfield willen halen en om dat te garanderen heeft Bethesda besloten om de game uit te stellen. Het volledige statement is hieronder te lezen.

Starfield moet ergens begin 2023 uitkomen op de Xbox Series X/S en pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON Bethesda

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?