Starfield

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum Q1/Q2 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Maak kennis met de Settled Systems uit Starfield

Bethesda heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Starfield. In de trailer maak je kennis met de 'Settled Systems', het universum waar de game zich afspeelt.

Het is alweer even geleden dat Starfield werd onthuld door Bethesda. Dit jaar hebben we veel nieuwe informatie over de game gekregen, waaronder de eerste gameplaybeelden en zelfs een releasedatum. Nu heeft Bethesda een nieuwe trailer uitgebracht met concept art, die dieper ingaat op het universum waar Starfield zich afspeelt. Het universum heet de Setlled Systems en bestaat uit drie grote facties de United Colonies, de Freestar Collective en de Constellation waar spelers uit kunnen kiezen om bij te horen. Ongeveer twintig jaar voor de start van de game is er oorlog uitgebroken tussen de United Colonies en de Freestar Collective. De oorlog is aan de start van Starfield voorbij, maar de spanningen tussen de twee facties ligt nog steeds hoog. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Starfield moet 22 november 2022 uitkomen op de Xbox Series X/S en pc.

BRON Bethesda

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?