Starfield

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum Q1/Q2 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Nieuwe IP genaamd Starfield onthuld

Bethesda had enkele verrassingen voor ons tijdens diens persconferentie. Een daarvan is de onthulling van een nieuwe IP met de naam Starfield.

Volgens Todd Howard, die het podium betrad, werkt het bedrijf al enkele jaren aan Starfield. Als we de trailer mogen geloven, speelt het zich af in de ruimte. We zien een shot gericht op een ruimtestation en een zwart gat. Daar blijft het echter ook bij, dus speculeren kunnen we nog even. De trailer bekijk je hieronder.

Verder is er helaas geen informatie. We weten dus niet voor welk platform de game uitkomt en wanneer. Heb jij zin in een nieuwe IP?

BRON Persconferentie Bethesda

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?