Nobody Saves The World Frozen Hearth DLC onthuld

Geplaatst:

De Nobody Saves The World Frozen Hearth DLC is aangekondigd. Daarmee komen enkele interessante en leuk uitziende features die de toch al intrigerende game nog spannender maken.

In de nieuwste uitbreiding gaan we ondergronds naar de bevroren woestenij bekend als de Frozen Hearth. Door de verschrikkelijke kou kunnen alleen de sterkste krijgers hier overleven. Om de tijd te doden, strijden ze om de beste van de besten te worden in The Tempering, een reeks puzzels en uitdagingen die je kracht echt op de proef stellen. Degenen die sterk genoeg zijn om deze nieuwe beproevingen te doorstaan, worden zwaar beloond met een nieuwe Killer Bee- en Mechanic-vorm. Deze twee nieuwe vormen kun je in de hele game gebruiken, niet alleen in de DLC, wat een leuke toevoeging is. Nobody Saves The World is een actie-RPG die wordt gespeeld vanuit een top-down standpunt. Je kunt verschillende gedaantes aannemen naarmate je vordert en elke gedaante heeft zijn eigen set vaardigheden, talenten en skills waarmee je het beste uit elke situatie kunt halen. Bovendien zijn deze vormen nodig tegen bepaalde vijanden, dus het is cruciaal om ze op het juiste moment uit te wisselen om verder te komen. Er zijn meer dan 15 vormen om aan te nemen, dus neem je tijd en leer de sterke en zwakke punten van elke vorm kennen.

Nobody Saves The World Frozen Hearth komt op 13 september 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, en pc via Steam, GOG en Microsoft Store. Voor degenen die de OG-game gewoon eens willen proberen, is deze nu ook beschikbaar op Xbox Game Pass.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nobody Saves the World

Series

-

Uitgever

Drinkbox Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 januari 2022

Ontwikkelaar

Drinkbox Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord