Nobody Saves the World

  • Ontwikkelaar Drinkbox Studios
  • Eerste releasedatum 18 januari 2022
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Trailer: Nobody Saves the World komt naar Switch en PS

Nobody Saves the World is nog amper afgekoeld van diens release en nu komt DrinkBox Studios alweer met een nieuwe aankondiging. De game komt binnenkort namelijk naar de Nintendo Switch en PlayStation-consoles.

Begin dit jaar verscheen Nobody Saves the World voor pc, Xbox One en Xbox Series X|S. De game werd aardig goed ontvangen, zoals je ook kunt lezen in Bram's review van Nobody Saves the World. De kleurrijke topdown RPG-game was tot op heden nog niet beschikbaar voor de consoles van Nintendo en Sony, maar daar komt deze maand verandering in. Er is namelijk een PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch versie onderweg voor de liefhebbers. Met een nieuwe trailer is Nobody Saves the World aangekondigd voor de andere consoles. Speel je de game liever niet alleen? Dan kan dat dankzij de online en offline co-op ook met een vriend of vriendin.

Nobody Saves the World verschijnt op 14 april voor de Nintendo Switch.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?