Nobody Saves the World

  • Ontwikkelaar Drinkbox Studios
  • Eerste releasedatum 18 januari 2022
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer verschenen van Nobody Saves The World

Er is een nieuwe trailer verschenen van de dungeon crawler Nobody Saves The World. De video is getoond tijdens de pre-show van gamescom Opening Night Live.

Nobody Saves The World werd in maart onthuld. In de game kan de speler verschillende vormen aannemen met verschillende krachten. Tijdens de pre-show is er een nieuwe trailer onthuld die ingaat op deze vormen. Zo werd duidelijk dat er een mogelijkheid is om deze vormen met elkaar te combineren. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Nobody saves The World moet begin 2022 uitkomen op de pc via Steam, Xbox One en Xbox Series X/S. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?