Nobody Saves the World

  • Ontwikkelaar Drinkbox Studios
  • Eerste releasedatum 18 januari 2022
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Gameplay: Nobody Saves The World gameplay onthuld

Nobody Saves The World werd onlangs aangekondigd tijdens de ID@Xbox showcase. De ontwikkelaar heeft nu negen minuten aan gameplay vrijgegeven.

De game is een actie RPG van DrinkBox Studios, bekend van Guacamelee. Je werkt je door de vreemde wereld van Nobody Saves The World heen en ontdekt onderweg jouw kracht om in een aantal verschillende personages te transformeren, die allemaal weer hun eigen ongelofelijke krachten hebben. In de video hieronder kun je alvast een blik werken op negen minuten aan gameplay van de actie RPG. De layout van de dungeons die je in de game tegenkomt hangt af van welk personage je bent en hoe sterk dat personage is. De moeilijkheidsgraad is dus afhankelijk van het personage dat je speelt. Daarnaast kun je verschillende uitrustingen craften, waardoor je nieuwe uitdagingen kunt aangaan.

Nobody Saves The World staat gepland voor later dit jaar.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?