Nobody Saves the World

  • Ontwikkelaar Drinkbox Studios
  • Eerste releasedatum 18 januari 2022
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Trailer: Nobody Saves The World onthuld tijdens ID@Xbox

Tijdens ID@Xbox is de nieuwe game Nobody Saves The World onthuld. Deze game wordt gemaakt door de makers van Guacamelee.

Nobody Saves The World is een top-down actie-RPG. Je begint je avontuur als niets, maar je vindt al gauw een speciale toverstaf waarmee je verschillende vormen, classes, kunt aannemen. Deze verschillende vormen hebben elk hun eigen vaardigheden en eigen questlines die je ermee kunt doen. Gaandeweg wordt je vorm sterker en krijgt deze er nieuwe vaardigheden bij. Hiermee speel je ook nieuwe en moeilijkere quests vrij. De wereld bestaat uit verschillende procedureel gegenereerde dungeons in verschillende thema's.

Nobody Saves The World verschijnt binnenkort op pc via Steam, Xbox One en Xbox Series X/S.

BRON ID@Xbox

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?