De Sims 4: Magisch Rijk

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 10 september 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Officiële gameplay De Sims 4 Magisch Rijk onthuld

Maxis heeft via het officiële YouTube-kanaal van De Sims 4 een gameplaytrailer onthuld voor De Sims 4 Magisch Rijk, de uitbreiding die binnenkort uitkomt.

In de trailer worden de vier verschillende tovenaarsscholen getoond en het boek waar alle geleerde toverspreuken en dranken worden opgeslagen. Daarnaast is hetzelfde level-up systeem dat werd gebruikt bij de vampiers terug te vinden bij de tovenaars. Zo krijgen ze talentpunten die ingeruild kunnen worden voor extra krachten of vaardigheden. Gisteravond vond er tevens een uitgebreide livestream plaats op het Twitch-kanaal waar alle nieuwe items werden getoond.

De Sims 4 Magisch Rijk komt uit op 10 september voor de pc en 15 oktober voor de consoles.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?