De Sims 4: Magisch Rijk

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 10 september 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: De Sims 4 krijgt nieuwe uitbreiding Magisch Rijk

Volgende maand krijgt De Sims 4 een nieuwe uitbreiding, genaamd Magisch Rijk. Deze uitbreiding heeft een magisch tintje.

De Sims 4: Magisch Rijk is de nieuwste uitbreiding voor de bekende simulatiegame. In deze uitbreiding speelt magie een grote rol. In de nieuwe trailer die er voor de uitbreiding is onthuld, zien we namelijk hoe een jongeman een magisch portaal betreedt. Aan de andere kant van het portaal bevindt zich een wereld die bestaat uit paarse zwevende eilanden. We zien enkele tovenaars die in punkstijl gekleed zijn en ook mogelijkheden tot het duelleren met magie en het vliegen op een bezemsteel.

De Sims 4 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding Magisch Rijk verschijnt 10 september op de pc.

BRON Electronic Arts

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?