Ondersteuning Vampire: The Masquerade - Bloodhunt stopt

Geplaatst:
Aangepast: 15 mei 2023 20:26

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt wordt binnenkort niet langer ondersteund door de ontwikkelaar. Dit is bekendgemaakt op de officiële website van de game.

Ontwikkelaar Sharkmob AB gaat stoppen met het ondersteunen en verder ontwikkelen van Vampire: The Masquerade - Bloodhunt. De Battle Royale-game verscheen in september 2021 en is al die tijd ondersteund door de ontwikkelaar. Helaas is de community rondom de game niet groot genoeg om verdere ontwikkeling nog te kunnen verantwoorden. Dit betekent overigens niet dat spelers niet meer aan de slag kunnen met Vampire: The Masquerade - Bloodhunt. Sharkmob heeft in een statement laten weten dat zij er alles aan zullen doen om de servers zo lang mogelijk in de lucht te houden voor de mensen die het nog regelmatig spelen. Er wordt gewerkt aan een aantal aanpassingen zodat de game straks zonder verdere ondersteuning en ontwikkelen kan voortbestaan.

Voorlopig is ontwikkelaar Sharkmob nog even zoet met het aanpassen van Vampire: The Masquerade - Bloodhunt. Vanaf 26 september is het niet langer mogelijk om items te kopen met echte valuta, maar wordt er een in-game currency geïntroduceerd. Zo kunnen spelers alsnog cosmetische items vrijspelen.

Bron: Sharkmob
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

Series

-

Uitgever

Sharkmob AB

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

7 september 2021

Ontwikkelaar

Sharkmob AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord