Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

  • Ontwikkelaar Sharkmob AB
  • Eerste releasedatum 7 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe Battle Royale-game Bloodhunt onthuld

De nieuwe Battle Royale-game van Sharkmob is tijdens Summer Game Fest 2021 onthuld. De game gaat Vampire: The Masquerade Bloodhunt heten.

De game speelt zich af in de wereld van onder andere Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. In de game moet je gebruikmaken van wapens en bovennatuurlijke krachten om in leven te blijven. Spelers kunnen kiezen welke clan ze trouw blijven en zo hun eigen stijl en persoonlijkheid laten doorschemeren. Tegelijkertijd is het belangrijk de mensen in Praag niet te laten ontdekken dat er vampieren in hun midden leven. Dit terwijl je een oorlog uitvecht met anderen van jouw soort.

Vampire: The Masquerade Bloodhunt komt in 2021 uit op pc. Vanaf 2 juni is de gesloten Alpha beschikbaar.

BRON Summer Game Fest 2021

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?