Ontneem mensen het leven in The Sims 4 Life & Death

-

Halloween staat voor de deur en menig game krijgt dan ook een leuke spoopy DLC. Zo ook The Sims 4. De life simulator van Electronic Arts krijgt namelijk een flinke uitbreiding met The Sims 4 Life & Death (De Sims 4 Leven en Dood), een DLC die helemaal in het teken staat van the Grim Reaper!

Nu ben ik geen Sims-speler, maar in het verleden heb ik absoluut menig Sim uren laten dobberen in het zwembad. Iets wat de makers van The Sims 4 maar al te goed weten, want met de aankomende Sims 4-DLC Life & Death maken ze officieel een einde aan het uren dobberen. Jij kruipt namelijk in de jas van Magere Hein, oftewel the Grim Reaper. The Sims 4 Life & Death brengt onder andere twee nieuwe carriers, bestaande uit: Mortician (lijkschouwer) en Reaper naar de game. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om tombes te verkennen, een Thanatlogy skill uit te bouwen en te rouwen op meerdere manieren. Daar stopt de "fun" echter niet. Door een bucket list en testament op te stellen kan je ook zin geven aan het hiernamaals.

The Sims 4 Life & Death uitbreiding verschijnt op 31 oktober 2024 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc. Let wel op, je hebt de base game en alle uitbreidingen nodig!

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4 Leven en Dood

Ontwikkelaar:

Maxis

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

31 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord