Ontwikkeling Silent Hill 2 remake ligt op schema

Geplaatst: 27 november 2023 15:40
-

De ontwikkeling van de Silent Hill 2 remake verloopt soepel en ligt op schema. Dit nieuws deelde Bloober Team onlangs met hun volgers op Twitter.

We weten allemaal natuurlijk dat Bloober Team bezig is met de remake van Silent Hill 2, een game waar alle horrorfans op zitten te wachten. De studio heeft duidelijk door wat voor game ze in handen hebben, want ze deelden onlangs het nieuws dat alles volgens schema verloopt en dat we niet bang hoeven te zijn voor uitstel. Dat vonden veel fans waarschijnlijk fijn, want na de aankondiging van de Silent Hill 2 remake hebben we er niet veel meer over gehoord. Daarnaast geeft Bloober Team aan dat het niet aan hen is om te kiezen wanneer ze communiceren over de game, maar dat dit aan uitgever Konami is. Laten we dus hopen dat we binnenkort ook een update krijgen van Konami zelf met een releasedatum of in ieder geval een release window voor de remake.

Een releasedatum voor de Silent Hill 2 remake is nog niet bekend.

Bron: Twitter Bloober Team

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill 2 Remake

Ontwikkelaar:

Bloober Team

Uitgever:

Konami

Release:

8 oktober 2024

-

Pc, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord