Beat Saber

  • Eerste releasedatum 21 mei 2019
  • Platformen VR
  • Genre Muziek
  • Gameliner score -

Ook Beat Saber wordt PSVR2-titel

Wanneer de PSVR2 volgende maand uitkomt, valt er ook wat te spelen voor ritmegamefanaten. Beat Saber wordt namelijk ook een PSVR2-titel.

Beat Saber is een ritmegame die een paar jaar geleden uitkwam voor VR headsets op Steam en de PlayStation VR. In de game is het de bedoeling dat je gekleurde blokken die op je af komen, wegslaat met twee lightsabers. De blokken komen op je af op de maat van de muziek die je op de achtergrond hoort. Ontwikkelaar Beat Games laat nu weten dat de bekende vr-game straks ook op de PSVR2 te spelen is. Eerder vandaag werd al bekendgemaakt dat ook Gran Turismo 7 naar de PSVR2 komt.

De PSVR2-versie van Beat Saber is nu volop in ontwikkeling.

BRON Beat Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?