Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Gran Turismo 7

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 4 maart 2022
  • Platformen PlayStation 4 , VR , PlayStation 5
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gran Turismo 7 komt naar PSVR2

Gran Turismo 7 komt straks naar de PSVR2. Dat heeft Sony onlangs bekendgemaakt tijdens de Consumer Electronics Show 2023.

Gran Turismo 7 is al een tijdje uit op de PlayStation 4 en PlayStation 5. De game gooide hoge ogen, maar ontving ook kritiek vanwege de content die erin zat. Tijdens de Consumer Electronics Show 2023, die vandaag van start is gegaan, heeft Sony aangekondigd dat de game straks ook op de PSVR2 te spelen is. Eerder werd al aangekondigd dat Horizon Call of the Mountain op de releasedatum van de PSVR2 te spelen is op de headset. Daar komt Gran Turismo 7 dus straks ook bij.

Gran Turismo 7 is nu te spelen op de PlayStation 4 en PlayStation 5. De PSVR2 verschijnt 22 februari.

BRON Sony PlayStation

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?