Horizon Call of the Mountain

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen VR
  • Gameliner score -

Tech: Releasedatum PlayStation VR2 bekend

De releasedatum voor de PlayStation VR2 is bekend. Binnenkort kan je je met deze bril op direct onderdompelen in meer dan twintig games.

Afgelopen januari werd de PlayStation VR2 officieel aangekondigd. Op dat moment was er nog geen releasedatum bekend, maar die is er nu dus wel. Daarnaast weten we ook wat de PS VR2 mag gaan kosten, namelijk €599.99. Dit is inclusief PS VR2, twee PS VR2 Sense controllers en een stereo koptelefoon. Voor €50 meer kan je de Horizon Call of the Mountain bundle kopen. Deze bundel geeft je als extraatje een PlayStation Store vouchercode voor de Horizon Call of the Mountain game.

Horizon Call of the Mountain bundle

De PlayStation VR2 kan in ons land vanaf 15 november alleen worden gepreorderd via de officiële PlayStation Store. Het registreren voor de preorder is vanaf vandaag mogelijk. De PS VR2 is beschikbaar vanaf 22 februari 2023.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?