Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Horizon Call of the Mountain

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen VR
  • Gameliner score -

Trailer: Veel Horizon nieuws tijdens State of Play

Sony's State of Play bood voldoende ruimte voor Horizon om zich te profileren. Er zijn gameplaybeelden getoond van Horizon Call of the Mountain en er is informatie gedeeld over een nieuwe grote update voor Horizon Forbidden West.

Hoewel Sony van te voren vrij duidelijk was dat er geen first party titels aan bod zouden komen tijdens de State of Play van donderdagnacht, is het ze toch gelukt ruimte te maken voor Horizon Call of the Mountain en Horizon Forbidden West. Guerrilla Games heeft gameplaybeelden beschikbaar gesteld van de VR-game Horizon Call of the Mountain welke in ontwikkeling is voor de PlayStation VR2. Hierdoor leren we dat de we in de virtuele realiteit kennismaken met een nieuwe protagonist. Waar we in de reguliere games spelen met Aloy, is Ryas de hoofdpersoon in Horizon Call of the Mountain.

In de tussentijd is er ook nog groot nieuws omtrent Horizon Forbidden West. Er is namelijk een grote update beschikbaar voor de meest recente game uit het Horizon-universum. De update brengt onder meer New Game+, Ultra Hard Mode, nieuwe features en nog veel meer naar de game. Reden genoeg om samen met Aloy weer opnieuw op avontuur te gaan zou je zeggen. Bovendien hoef je niet lang te wachten op de grote update. Deze is namelijk per direct beschikbaar.

Een releasedatum voor Horizon Call of the Mountain laat nog op zich wachten. Onder meer omdat ook nog niet bekend is wanneer de PlayStation VR2 headset gelanceerd wordt. De update voor Horizon Forbidden West is sneller beschikbaar. Deze kun je namelijk direct al spelen.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?