Trailer: Veel Horizon nieuws tijdens State of Play

Geplaatst:
Aangepast: 3 juni 2022 00:45

Sony's State of Play bood voldoende ruimte voor Horizon om zich te profileren. Er zijn gameplaybeelden getoond van Horizon Call of the Mountain en er is informatie gedeeld over een nieuwe grote update voor Horizon Forbidden West.

Hoewel Sony van te voren vrij duidelijk was dat er geen first party titels aan bod zouden komen tijdens de State of Play van donderdagnacht, is het ze toch gelukt ruimte te maken voor Horizon Call of the Mountain en Horizon Forbidden West. Guerrilla Games heeft gameplaybeelden beschikbaar gesteld van de VR-game Horizon Call of the Mountain welke in ontwikkeling is voor de PlayStation VR2. Hierdoor leren we dat de we in de virtuele realiteit kennismaken met een nieuwe protagonist. Waar we in de reguliere games spelen met Aloy, is Ryas de hoofdpersoon in Horizon Call of the Mountain.

In de tussentijd is er ook nog groot nieuws omtrent Horizon Forbidden West. Er is namelijk een grote update beschikbaar voor de meest recente game uit het Horizon-universum. De update brengt onder meer New Game+, Ultra Hard Mode, nieuwe features en nog veel meer naar de game. Reden genoeg om samen met Aloy weer opnieuw op avontuur te gaan zou je zeggen. Bovendien hoef je niet lang te wachten op de grote update. Deze is namelijk per direct beschikbaar.

Een releasedatum voor Horizon Call of the Mountain laat nog op zich wachten. Onder meer omdat ook nog niet bekend is wanneer de PlayStation VR2 headset gelanceerd wordt. De update voor Horizon Forbidden West is sneller beschikbaar. Deze kun je namelijk direct al spelen.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Call of the Mountain

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

VR

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord