Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Horizon Call of the Mountain

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen VR
  • Gameliner score -

Tech: De PSVR 2 heeft een releasewindow gekregen

De PSVR 2 heeft eindelijk een releasewindow gekregen. PlayStation deelde via Twitter het nieuws dat hij op de planning staat voor begin 2023.

Fans wachten al een tijdje op de PlayStation VR2 en we gaan allemaal nog een tijdje langer wachten op die releasedatum. Via verschillende social media accounts zoals PlayStation Canada en PlayStation France, heeft Sony laten weten dat PSVR 2 in "begin 2023" komt. Verdere details zijn nog niet gegeven, maar het is een klap voor degenen die hoopten het apparaat dit vakantieseizoen op te pikken. De PSVR 2 is exclusief te gebruiken met de PlayStation 5. De meest spraakmakende originele release die tot nu toe is aangekondigd voor de PSVR 2, is Horizon Call of the Mountain. Het is een origineel VR-avontuur dat zich afspeelt in de Horizon-wereld, met een nieuwe protagonist genaamd Ryas. Een paar andere PSVR 2-titels werden getoond tijdens de 2022 juni State of Play, zoals The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution en No Man's Sky. De meest prominente, Resident Evil Village Gold Edition lanceert deze oktober, en alle PS5-versies van Village zullen PSVR 2-compatibiliteit krijgen nadat de hardware lanceert.

De PSVR 2 heeft nog geen releasedatum, maar we weten nu wel dat hij begin 2023 uit zal komen.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?