Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Horizon Call of the Mountain

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen VR
  • Gameliner score -

Trailer: Horizon Call of the Mountain exclusief naar PlayStation VR2

De PlayStation VR2 is nog maar net onthuld, maar er komt wel al een exclusieve nieuwe game beschikbaar voor de headset. Horizon Call of the Mountain is een Horizon Zero Dawn spin-off, speciaal voor VR.

Tijdens CES heeft Sony de PlayStation VR2 officieel uit de doeken gedaan. Deze nieuwe VR headset voor de PlayStation 5 kent een aantal nieuwe features om je game-ervaring naar een hoger niveau te tillen. De eerste game waar je de headset mee uit kunt testen, is een Horizon Zero Dawn spin-off genaamd Horizon Call of the Mountain. De game is niet zomaar een VR-port van Horizon Zero Dawn, maar kent ook een geheel nieuw, eigen verhaal.

Wanneer de PlayStation VR2 en Horizon Call of the Mountain uitkomen, is momenteel nog niet bekend.

BRON Guerrilla Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?