Verbeteringen voor Horizon Forbidden West in patch

Geplaatst:

Op de Reddit-pagina van Horizon is onlangs een nieuwe patch aangekondigd. Na de succesvolle release van Horizon Forbidden West is het team van Guerrilla aan de slag gegaan met problemen rondom gameplay en quests.

Waar gamers over het algemeen erg enthousiast zijn over de opvolging van Horizon Zero Dawn, zoals ook te lezen in onze review van Horizon Forbidden West, was er toch kritiek over hoe veel Aloy, het hoofdpersonage van de game, tegen zichzelf praat. Hierbij gaat het vooral om hoe vaak Aloy het heeft over haar stash, "I can find that later in my stash". In de patch wordt Aloy's obsessie met haar stash beduidend minder. Er zijn ook belangrijke fixes aangekondigd die ervoor zorgen dat de "Reach for the Stars" quest, die eerst door problemen in de game niet afgemaakt kon worden, nu toch wel afgemaakt kan worden.

onbekend

De meeste verbeteringen zijn al doorgevoerd, al is Guerrilla nog bezig met een aantal bekende problemen. De volledige lijst van aanpassingen in de 1.06 Patch kan je terugvinden in de post van Guerrilla op Reddit.

Bron: Reddit
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Forbidden West

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord