The Bourne Conspiracy

  • Ontwikkelaar High Moon Studios
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Ook voor de Bourne Conspiracy binnenkort een demo

Een tijd geleden werd er al een game aangekondigd voor de film The Bourne Identity, genaamd The Bourne Conspiracy. Deze game zal uitgebracht worden op de Xbox 360 en PlayStation 3.

Vivendi heeft vandaag bekendgemaakt dat er volgende maand een demo zal komen van deze game. Hetgeen waar Vivendi over praat, is tot nu toe alleen de Noord-Amerikaanse Xbox Live Marketplace. Over een Europese release of een PlayStation Network release is nog niks gezegd. Aangezien de volledige game drie weken later bij ons aankomt dan bij de Amerikanen lijkt het logisch dat de demo ook iets later komt. We houden je op de hoogte bij Gameliner!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?