Open bèta-periode van ONRUSH aangekondigd

Geplaatst: 9 mei 2018 16:40
Aangepast: 14 juni 2018 14:00
-

De open bèta-periode van ONRUSH is aangekondigd. Codemasters en Koch Media hebben vandaag bekendgemaakt dat de open bèta van ONRUSH voor de PlayStation 4 en de Xbox One op donderdag 17 mei om 15.00 uur begint en eindigt op maandag 21 mei om 11.00 uur.

In de open bèta zit een interactieve tutorial om de basis van ONRUSH te leren en de Superstar Practice waar je je het opneemt tegen computergestuurde coureurs of tegen spelers online. In de multiplayer modus, Stampede, race je tegen rivalen in exclusieve 6v6 multiplayer evenementen. Tijdens de open bèta kun je racen op de tracks Big Dune Beach en de Crater Lake in twee speltypen en met vier verschillende voertuigen. Spelers die in de bèta een hoog level bereiken, kunnen beloningen vrijspelen voor de definitieve game. Gamers met een pre-order op de PlayStation 4 kunnen al op dinsdag 15 mei het asfalt onveilig maken.

ONRUSH komt op 5 juni naar de PlayStation 4 en de Xbox One.

Bron: Persbericht Koch Media
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ONRUSH

Ontwikkelaar:

Codemasters

Uitgever:

Codemasters

Release:

5 juni 2018

PlayStation 4, Xbox One

Lees meer