Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor december gelekt

Geplaatst: 28 november 2018 17:50
Aangepast: 31 maart 2024 16:35
-

De PlayStation Plus-games van december zijn alweer gelekt. De Russische afdeling van PlayStation heeft een video online gezet op social media. De video is inmiddels alweer offline gehaald. In de video zien we de gratis games ONRUSH en SOMA voor PlayStation Plus-leden van december.

De Russische afdeling van Sony PlayStation heeft mogelijk onbewust een video van de PlayStation Plus-games van december vroegtijdig online gezet op het social media-kanaal VKontakte. ONRUSH is een racegame van ontwikkelaar Codemasters en verscheen op 5 juni. De game SOMA is een sci-fi horror-game van ontwikkelaar Frictional Games uit 2015.

PlayStation Plus december 2018

Gisteren werden de games voor Xbox Gold-leden bekendgemaakt voor december. Zo zijn Q.U.B.E. 2 en Never Alone speelbaar voor de Xbox One.

Bron: DTF
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ONRUSH

Ontwikkelaar:

Codemasters

Uitgever:

Codemasters

Release:

5 juni 2018

PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord