Overlord 2

  • Ontwikkelaar Triumph Studios
  • Eerste releasedatum 25 juni 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Overlord II geïntroduceert door Engels sprekende Nederlander

Het eerste deel van Overlord, ontworpen door het Nederlandse Triumph Studios, was in binnen- en buitenland een groot succes. Eindelijk kon je eens een keer als de bad-guy door een game heen, om uiteindelijk uit te groeien tot een grote Overlord.

En als een game succes heeft, dan laat een vervolg nooit lang op zich wachten. We kunnen het tweede deel van deze evil game namelijk verwachten rond juni dit jaar. Om wat achtergrondinformatie over de game te geven heeft Triump Studios Lennart Sas gevraagd of hij zijn Engelse taalkunsten kon tonen aan het wereldwijde publiek, en dat is hem toch aardig gelukt. Voor de eerste introductie op Overlord II kun je dus terecht bij het onderstaande filmpje.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?