Deel 2 van Overlord aangekondigd

Geplaatst: 14 augustus 2008 14:18
Aangepast: 3 juni 2018 11:06
-

Codemasters en Triumph Studios, uit het pittoreske Delft, hebben vandaag wereldwijd Overlord 2 aangekondigd. Overlord verscheen ruim een jaar geleden op de Xbox 360 en onlangs konden PlayStation 3 gamers met Overlord: Raising Hell aan de slag. Deze versie bevat extra content t.o.v. de Xbox 360 versie.

In Overlord 2 vecht je met je leger van Minions tegen het Romeinse Rijk. De releasedatum van Overlord 2 is 2009 en hoewel we nog geen precieze datum weten, weten we wel dat Overlord 2 op de Xbox 360, PlayStation 3 en pc zal verschijnen.

Naast het nieuws van Overlord 2 heeft Codemasters ook nog Overlord: Dark Legend (voor de Nintendo Wii) en Overlord Minions (voor de Nintendo DS) in ontwikkeling. Niet Triumph Studios, maar Climax Studios gaat deze nieuwe games met eigen verhaallijn en nieuwe spelmogelijkheden ontwikkelen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overlord 2

Ontwikkelaar:

Triumph Studios

Uitgever:

Codemasters

Release:

25 juni 2009

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer