Check hier alle The Game Awards 2023 content

Overlord 2

  • Ontwikkelaar Triumph Studios
  • Eerste releasedatum 25 juni 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Deel 2 van Overlord aangekondigd

Codemasters en Triumph Studios, uit het pittoreske Delft, hebben vandaag wereldwijd Overlord 2 aangekondigd. Overlord verscheen ruim een jaar geleden op de Xbox 360 en onlangs konden PlayStation 3 gamers met Overlord: Raising Hell aan de slag. Deze versie bevat extra content t.o.v. de Xbox 360 versie.

In Overlord 2 vecht je met je leger van Minions tegen het Romeinse Rijk. De releasedatum van Overlord 2 is 2009 en hoewel we nog geen precieze datum weten, weten we wel dat Overlord 2 op de Xbox 360, PlayStation 3 en pc zal verschijnen.

Naast het nieuws van Overlord 2 heeft Codemasters ook nog Overlord: Dark Legend (voor de Nintendo Wii) en Overlord Minions (voor de Nintendo DS) in ontwikkeling. Niet Triumph Studios, maar Climax Studios gaat deze nieuwe games met eigen verhaallijn en nieuwe spelmogelijkheden ontwikkelen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?