Pathea Games werkt aan My Time at Evershine - Update

-

Pathea Games, de studio achter My Time at Portia en My Time at Sandrock, kondigde onlangs hun nieuwste titel aan: My Time at Evershine. Fans van de cozy life sim-serie krijgen straks een nieuwe wereld om in te verdwalen, al zijn de details nog niet schaars. De aankondiging vond plaats via Steam.

We kunnen binnenkort meer verwachten tijdens een Kickstarter-campagne. My Time at Evershine belooft “grote upgrades” op het gebied van graphics, animatie en gameplay, en crowdfunding zal opnieuw een sleutelrol spelen in de ontwikkeling. Het concept art toont een kleurrijke setting met personages die dezelfde vibe uitstralen als de vorige games. Wat betreft het ontwikkelproces: hoewel My Time at Sandrock nog maar net uit is, laat Pathea weten dat de release van My Time at Evershine nog wel een paar jaar kan duren. Het team zet vol in op het overtreffen van hun vorige titel met een nog grotere en gedetailleerdere wereld. Een interessante om in de gaten te houden dus.

My Time at Evershine

Update: de eerste trailer is zojuist vrijgegeven. Check hier het nieuwe beeldmateriaal en maak je klaar om de Kickstarter te steunen! Deze gaat 24 september van start.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend momenteel. Maar voor fans van de serie is er in de tussentijd genoeg tijd om te genieten van My Time at Sandrock, beschikbaar op PC, PlayStation 5, Xbox en Nintendo Switch.

Bron: Steam

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord