Persona 3 Reload breekt Steam records

Geplaatst:
Aangepast: 3 februari 2024 14:30

Persona 3 Reload, de langverwachte remake van de iconische JRPG uit 2006, heeft de Steam-community stormenderhand veroverd door het recordaantal gelijktijdige spelers van de franchise te verslaan.

Direct na de release trok Persona 3 Reload meer dan 42.000 spelers, waarmee het eerdere toppers zoals Persona 4 Golden en Persona 5 Royal achter zich liet. De game, die zowel grafische als gameplay verbeteringen biedt, blijkt een hit onder fans van het eerste uur en nieuwkomers die benieuwd zijn naar wat de hype is. De wereldwijde release en de focus op kwaliteitsverbeteringen lijken vruchten af te werpen. Persona 3 Reload ontvangt veel liefde voor haar vernieuwde look en feel, maar ook voor de manier waarop zij trouw blijft aan de essentie die de serie zo geliefd maakt. Bekijk hieronder nog eens de trailer van de game:

Persona 3 Reload staat aan het begin van een veelbelovende periode. De game is speelbaar op PlayStation 4|5, Xbox One, Series X|S, én PC.

Bron: Steam

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Persona 3 Reload

Series

Persona

Uitgever

Atlus

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord