Phasmophobia binnenkort speelbaar op console

-

De coöperatieve horror-game Phasmophobia komt nu ook naar consoles. De komst naar console gebeurt op toepasselijke wijze tijdens Halloween, zo kondigde de ontwikkelaar aan in een nieuwsbericht.

In dat nieuwsbericht staat onder meer dat Phasmophobia samen met Unity aan de slag is om prestatieverbeteringen door te voeren voor zowel de aankomende console- als pc-versie. Toekomstige updates zullen tegelijkertijd op alle platforms verschijnen om cross-play te waarborgen, zo staat eveneens beschreven. Voor de console-spelers is het wel zo dat zij voorlopig nog beperkt zijn tot tekstinvoer voor spraakherkenning. Daarnaast verhoogt ontwikkelaar Kinetic Games de prijs van de game naar $19.99 vanwege de uitgebreide content, wat in euro's neerkomt op €18.39. Maar het is aannemelijker dat je straks gewoon dezelfde prijs in euro's gaat aftikken als je de game toevoegt aan je backlog.

Phasmophobia werd oorspronkelijk uitgebracht in 2020 voor pc en maakt nu haar opmars naar Xbox Series S|X en PlayStation 5.

Bron: Steam

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phasmophobia

Ontwikkelaar:

Kinetic Games

Uitgever:

Kinetic Games

Release:

18 september 2020

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
VR
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord