Planet Zoo: Barnyard Animal Pack onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 22 april 2024 16:02

Wil jij je dierentuinen uitbreiden met wat kinderboerderijen? Check dan vooral wat Planet Zoo: Barnyard Animal Pack te bieden heeft.

Diverse nieuwe diersoorten komen naar de simulatiegame: de alpaca, de Alpine geit en de sussex kip zijn te zien in de nieuwe trailer. Dit pakket bevat ook de gewone Amerikaanse ezel, het Hill Radnor-schaap, de Schotse hooglander en het Tamworthvarken. Naast de aaibare beestjes kunnen spelers genieten van meer dan dertig bouwstenen en een nieuw campaign-scenario. In deze content moeten spelers - met de hulp van geliefde Planet Zoo-personages - een oude boerderij omtoveren in een waar dierenparadijs, waar zowel mens als beest gelukkig van wordt. Fans van Planet Zoo reageren enigszins verrast op de nieuwe uitbreiding. Aangezien Planet Zoo naar de PS5 en Xbox Series X|S is gekomen, dacht men dat de support ook ten einde zou komen, maar niks is minder waar. Planet Zoo: Barnyard Animal Pack verschijnt op 30 april voor de pc-versie.

Planet Zoo is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2019

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Avatar Anita
Anita

22 april 2024 om 16:04

OMG. Eindelijk krijgen we een kinderboerderij uitbreiding. De decoraties en bouwstukken zien er zo goed uit!

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord