Plannen voor nieuwe John Wick-game onthuld

Geplaatst: 5 november 2022 21:15
Aangepast: 5 november 2022 21:32

Liefhebbers van de John Wick-franchise opgelet. Entertainmentbedrijf Lionsgate is namelijk de mogelijkheden aan het verkennen om een nieuwe game gebaseerd op de actiefilms te ontwikkelen.

Tijdens een aandeelhoudersvergadering is door Jon Feltheimer, bestuursvoorzitter van Lionsgate, opgemerkt dat er voorstellen zijn gedaan tot het ontwikkelen van een nieuwe game gebaseerd op de actiefilms van John Wick. Er wordt gesproken over een AAA-titel om de ambitie omtrent de plannen te duiden. Verder wil Feltheimer niks kwijt over de situatie, behalve dat Lionsgate met dit huidige project graag wil doorpakken. De John Wick-franchise staat bekend om de stijlvolle actie en intense gevechten die worden geduid met de term gun-fu. Het maken van een uitgebreide actiegame vol spectaculaire gameplay lijkt dan ook een passend project te zijn. Overigens bestaat er al een gamevariant van de John Wick-Franchise, dit betreft echter een 'choreografisch schaakgevecht' in plaats van een actiegame. Om je herinneringen op te halen, kun je de beelden van John Wick Hex hier bekijken. Recent is ook een filmtrailer getoond van het vierde deel van John Wick, uiteraard met Keanu Reeves in de hoofdrol.

De ontwikkeling van een grote John Wick-actiegame lijkt vooral iets voor de lange termijn te zijn, aangezien nog in termen zoals voorstellen gesproken wordt. We houden de ontwikkelingen in de gaten!

Bron: IndieWire
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord