Plannen voor nieuwe John Wick-game onthuld

Liefhebbers van de John Wick-franchise opgelet. Entertainmentbedrijf Lionsgate is namelijk de mogelijkheden aan het verkennen om een nieuwe game gebaseerd op de actiefilms te ontwikkelen.

Tijdens een aandeelhoudersvergadering is door Jon Feltheimer, bestuursvoorzitter van Lionsgate, opgemerkt dat er voorstellen zijn gedaan tot het ontwikkelen van een nieuwe game gebaseerd op de actiefilms van John Wick. Er wordt gesproken over een AAA-titel om de ambitie omtrent de plannen te duiden. Verder wil Feltheimer niks kwijt over de situatie, behalve dat Lionsgate met dit huidige project graag wil doorpakken. De John Wick-franchise staat bekend om de stijlvolle actie en intense gevechten die worden geduid met de term gun-fu. Het maken van een uitgebreide actiegame vol spectaculaire gameplay lijkt dan ook een passend project te zijn. Overigens bestaat er al een gamevariant van de John Wick-Franchise, dit betreft echter een 'choreografisch schaakgevecht' in plaats van een actiegame. Om je herinneringen op te halen, kun je de beelden van John Wick Hex hier bekijken. Recent is ook een filmtrailer getoond van het vierde deel van John Wick, uiteraard met Keanu Reeves in de hoofdrol.

De ontwikkeling van een grote John Wick-actiegame lijkt vooral iets voor de lange termijn te zijn, aangezien nog in termen zoals voorstellen gesproken wordt. We houden de ontwikkelingen in de gaten!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?