Plants vs Zombies 3 gaat voorlopig offline

-

De planten en zombies uit Plants vs. Zombies 3 zwaaien voorlopig even de witte vlag. Electronic Arts heeft op diens website aangegeven dat de game voorlopig even offline gaat zodat er een grondige verbouwing kan plaatsvinden.

In een blogpost op de website van Electronic Arts staat te lezen dat de game van ontwikkelaar Popcap zich weer mag opmaken voor een offline periode. Dit lijkt ook de strategie voor de game te zijn, want Plants vs. Zombies 3 is al meerdere keren gelanceerd en weer offline gehaald. Eerder dit jaar werd Plants vs. Zombies 3 voor de zoveelste keer gelanceerd om hem nu weer neer te halen. Op basis van de feedback van de spelers wordt er straks weer gewerkt om de game verder te verbeteren. Mocht je verknocht zijn aan de game, dan kun je hem voorlopig nog wel blijven spelen. Vanaf 15 november 2024 is de game officieel niet meer toegankelijk voor onbepaalde tijd. Mocht je muntjes hebben gekocht dan kun je deze bewaren door je Google Play, Apple ID of EA account te koppelen. Alle boosts en progressie die je hebt geboekt gaan wel verloren.

Plants vs Zombies 31

Vanaf 15 november is Plants vs. Zombies 3 voorlopig niet meer te spelen. De in-app aankopen zijn per vandaag direct gesloten en je kunt de game ook niet meer downloaden. Alleen als je Plants vs. Zombies 3 al in je bezit hebt kun je het nog even blijven spelen.

Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Plants vs. Zombies

Ontwikkelaar:

PopCap

Uitgever:

PopCap

Release:

5 mei 2009

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
X360
PS3
NDS
PSV
Mob
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord