Ninja Gaiden 2 (Sigma)

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 6 juni 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Hack and Slash
  • Gameliner score

PlayStation 3 versie Ninja Gaiden 2 in de maak

De Ninja Gaiden serie bestaat al erg lang. Op het Nintendo Entertainment System (NES) verschenen de eerste drie delen al. Later, in 2004, onderging de franchise een metamorfose toen het op de Xbox verscheen. Een jaar na de verschijning van deze game kwam er al een remake voor hetzelfde platform, Ninja Gaiden Black. Op zijn beurt werd dit spel echter omgedoopt tot Ninja Gaiden Sigma en in 2007 voor de PlayStation 3 beschikbaar gemaakt.

Het is vandaag duidelijk geworden dat ongeveer hetzelfde gaat gebeuren met Ninja Gaiden 2, dat nu alleen nog voor de Xbox 360 verkrijgbaar is. Tecmo, het bedrijf achter Ninja Gaiden, gaat het Xbox 360 spel omdopen tot Ninja Gaiden Sigma 2 en voor de PlayStation 3 uitgeven. Daarbij zullen nieuwe vijanden - waaronder eindbazen - een nieuw wapen en het personage Ayane, een ninja uit Dead or Alive, toegevoegd worden.

Tecmo geeft aan dat Ninja Gaiden Sigma 2 voor de PlayStation 3 waarschijnlijk eind dit jaar in Japan verschijnt. Of Europa ook deze game krijgt is niet bekendgemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?