Ninja Gaiden 2 (Sigma)

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 6 juni 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Hack and Slash
  • Gameliner score

Nieuwe modus Ninja Gaiden 2 deze maand

Microsoft heeft de nieuwe modus voor Ninja Gaiden 2 gepland voor 25 juli. Deze Mission Mode heeft 25 verschillende mini-challenges.

De bedoeling is zo hoog mogelijke highscores te halen. Dit doe je bijvoorbeeld door zo lang mogelijk in leven te blijven of door verschillende wapens te gebruiken. Je highscores zullen op de leaderboards verschijnen zodat je vrienden kunnen zien wat je hebt gedaan. Vervolgens kunnen zij die dan weer verbeteren.

Het Mission Pack zal 800 Microsoft Points gaan kosten. Dit komt overeen met zo'n €9,60.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?