PlayStation 5 Pro officieel bevestigd

-

Lang gingen de geruchten de ronde, maar het gaat dan toch echt gebeuren. De PlayStation 5 Pro komt eraan en morgen krijgen we de eerste details te zien in de PlayStation 5 Pro presentatie!

Nu iedereen eindelijk de PlayStation 5 in huis heeft, kan Sony het natuurlijk niet laten om een Pro variant te onthullen. Morgen om 17:00 houdt Mark Cerny, de PlayStation 5 lead architect, een 9 minuten durende presentatie. Waarover dat is, was tot een paar minuten geleden nog een mysterie, maar nu is er verduidelijking. PlayStation heeft namelijk een video gedropt met de titel PS5 Pro. Het gaat dus echt gebeuren, de PlayStation 5 Pro komt eraan en morgen gaan we hem zien. Check dit bericht dan ook zeker morgen nog een keer, dan hebben we alle details en de video voor je klaarstaan.

Check hier morgen 10 september 2024 om 17:00 Nederlandse tijd de PlayStation 5 Pro presentatie. Wil je weten wat je een beetje kan verwachten? Check dan hier onze alles wat je moet weten over de PlayStation 5 Pro!

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties
Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

9 september 2024 om 20:43

Vet! Ik kan niet wachten om er Concord op te spelen. Oh wait...

Avatar Juggy
Juggy

9 september 2024 om 21:15

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord