PlayStation 5 systeemupdate voegt nieuwe functies toe

Geplaatst:
Aangepast: 18 februari 2024 20:17

De PlayStation 5 heeft onlangs een nieuwe systeemupdate gekregen. Update 7.0 voegt nieuwe functies toe, waaronder Discord Voice Chat.

De nieuwe PS5 systeemupdate werd afgelopen maand al als bèta getest, maar is nu beschikbaar voor alle gebruikers van de PlayStation 5. In Nederland konden we helaas niet meedoen aan de bèta, maar nu kunnen PS5 gebruikers over de hele wereld update 7.0 installeren. De grootste nieuwe functies die deze update toevoegen zijn VRR support voor 1440p displays en Discord Voice Chat. Daarnaast maakt deze nieuwe firmwareversie extra opties voor gegevensoverdracht tussen PlayStation 5-consoles mogelijk. Dankzij deze nieuwe opties kunnen gebruikers gemakkelijker gegevens overdragen tussen PS4- en PS5-systemen.

PS52

De nieuwe systeemupdate voor de PlayStation 5 is nu beschikbaar.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord