PlayStation ontvangt Guinness World Record voor best verkochte console ooit

PlayStation heeft vandaag het Guinness World Record in ontvangst mogen nemen als het bestverkochte console ooit. Dit werd vandaag bekendgemaakt op de officiële kanalen van PlayStation.

Volgens Guinness World Records heeft Sony door de jaren heen meer dan 450 miljoen PlayStations verkocht. Daarom mogen zij zich nu officieel het bestverkochte gameconsole ooit noemen. De eerste PlayStation kwam precies 25 jaar geleden uit in Japan. Het was één van de eerste gameconsoles die gebruik maakte cd-disks voor het console. Vandaag is PlayStation een van de meest succesvolle gameconsoles ooit en hebben ze een Guinness World Record daarvoor in ontvangst mogen nemen. Om het record en het 25 jarig jubileum te vieren werd er een feest georganiseerd in Tokyo. Je kan een tweet hiervan hieronder bekijken.

De toekomst van Sony en de PlayStation ziet er rooskleurig uit. Laten we hopen dat de PlayStation 5 net zo'n groot succes wordt als zijn voorgangers, zodat we er nog vele jaren van het console kunnen genieten.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?