Predator: Hunting Grounds komt naar PS5 en Xbox

Geplaatst:

Uit het niets maakt Predator: Hunting Grounds een comeback. De multiplayergame maakt een aanstalten om te verschijnen op de PS5 en Xbox Series X|S.

Dit nieuws werd vrijgegeven door ontwikkelaar en tevens uitgever Illfonic. Ze hebben de uitgeversrechten van Sony Interactive Entertainment - oftewel PlayStation - overgenomen. Ze beloven om nieuwe content in 2024 en 2025 uit te brengen voor Predator: Hunting Grounds. Denk hierbij aan: nieuwe uitbreidingen, balansupdates en de overgang naar nieuwe platformen. Ja, de multiplayergame wordt geüpgraded om op de PlayStation 5 te functioneren. Echter, het blijft niet bij de console van Sony. Voor het eerst gaat Predator: Hunting Grounds verschijnen op het Xbox-platform, dankzij een aankomende release op de Xbox Series X|S. We mogen de titel aan het einde van het jaar verwachten op de nieuwe platformen. In april verschijnt de eerste nieuwe update voor de actiegame, waarin gesleuteld wordt aan spelermobiliteit, aanpassingen aan het arsenaal van zowel de Predator als de mariniers en meer. In de winter van 2024 en de lente van 2025 worden er nieuwe Predator-soorten toegevoegd. Ben jij klaar om terug naar de 'Chopper' te sprinten? Of trek je liever wat ruggengraten eruit?

Predator: Hunting Grounds is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 4.

Bron: Illfonic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Predator: Hunting Grounds

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasewindow

24 april 2020

Ontwikkelaar

Illfonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord