SOCOM: Confrontation

  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Prijs en datum bekend SOCOM: Confrontation

Na lang wachten komt er nu eindelijk een SOCOM voor de PlayStation 3. Deze versie van SOCOM valt alleen online te spelen, er vallen veel Trophies te verdienen en er zullen veel mogelijkheden in zitten om je soldaat te optimaliseren.

De game zal op PSN te dowloaden zijn voor 39 Euro, maar mocht je het Blue-ray schijfje willen met head-set, dan kost het je 59 Euro. De game zal 17 oktober verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?