SOCOM: Confrontation

  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation komt pas volgend jaar

De Europese versie van SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation heeft vertraging opgelopen. Sinds medio oktober is de game al beschikbaar in de Verenigde Staten en Japan. Het was de bedoeling dat het spel eind november in de schappen kwam te liggen in Europa, maar helaas is dit niet gelukt. De release staat gepland voor eind februari 2009.

De game zal wel nog steeds verscheept worden in twee versies: de een met een Bluetooth headset en de ander zonder. De versie zonder headset zal ook als download aangeboden worden op het PlayStation Netwerk.

SOCOM: Confrontation komt exclusief uit op de Sony PlayStation 3

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?