Prijs en releasedatum DualSense Edge bekend

Geplaatst: 18 oktober 2022 17:00
Aangepast: 18 oktober 2022 19:44

Wie de ultieme elitaire controller in de knuistjes wilde hebben kan bij Xbox al een tijdje terecht, maar binnenkort kunnen de PlayStation-spelers ook hun hardverdiende centen kwijt aan Sony. De DualSense Edge - PlayStations eigen Elite Controller - komt eraan, en we weten nu ook wat het ding mag gaan kosten.

Voordat we de prijs aan je voorleggen, even dit. Je wilt misschien even gaan zitten. Je bent misschien amper bijgekomen van je energiekosten overzicht van de maand september en ook jouw kart kan maar zoveel aan. Want echt, de DualSense Egde balanceert wel behoorlijk op het randje van betaalbaar. Misschien dat het ding daarom de naam Edge heeft meegekregen. Afijn. Zit je? Komt 'ie.

€239,99 incl btw

Als je het heel snel zegt valt het allemaal wel mee, maar mijn hemel, wat een bedragen. Alsof je een emmer leegschudt. Maar volgens PlayStation is het de prijs dubbel en dwars waard. Want kijk eens naar al die unieke features in de trailer.

Zeg nou zelf, dat wil je toch? Als dat zo is, dan treft dat. Per 25 oktober gaat de pre-order los en kun je naar hartenlust je geld aan PlayStation doneren. Krijgen doe je hem dan nog niet. De DualSense Edge gaat namelijk pas vanaf 26 januari uitgeleverd worden. Dat is overigens ook meteen de dag waarop je reserve thumbstick kan inslaan à €24,99 per set.

Bron: PlayStation Blog
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord