Professor Layton film komt naar het westen

Afgelopen december verscheen de anime film Professor Layton and the Eternal Diva in Japan. The British anime distributeur Manga Entertainment maakte nu echter bekend dat de film ook naar het westen zal komen op DVD en Blu-ray.

Deze anime film was zelfs zo succesvol dat de film naast een release voor het westen misschien ook een vervolg krijgt. Er waren zelfs plannen om er een live-actie film van te maken. We zullen in de toekomst dus zeker nog meer horen van Professor Layton.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?