Proximity Chat voegt nieuwe twist toe aan Black Ops 6

-

Call of Duty: Black Ops 6 introduceert een nieuwe proximity chat functie die veel stof doet opwaaien. De toevoeging aan de game van Treyarch en Raven Software voegt een extra laag spanning toe aan het bekende gameplay-format.

Call of Duty: Black Ops 6 voegt een unieke nieuwe feature toe met zijn "body shield" mechanisme, waarmee proximity voice chat wordt geactiveerd tussen spelers. Dit betekent dat wanneer je een vijand als menselijk schild gebruikt, de voice chat automatisch opent, waardoor er een directe interactie ontstaat tussen jou en je slachtoffer. Deze functie heeft nu al de aandacht van de community getrokken, waarbij sommige spelers waarschuwen voor de chaos en mogelijke bans die kunnen volgen. Naast deze functie, zal het spel ook de nieuwe Omnimovement mechaniek introduceren, samen met nieuwe spelmodi zoals Kill Order en de terugkeer van de geliefde ronde-gebaseerde Zombies-modus. Treyarch teasde spelers via haar X-account met de nieuwe aanstaande toevoeging:

Call of Duty: Black Ops 6 lanceert op 25 oktober voor PlayStation, Xbox en PC. Uiteraard gaan wij de game bij lancering goed aan de tand voelen. Goed voorbereid zijn op het zesde deel in de Black Ops-reeks? Lees dan ons alles wat je moet weten-artikel over Call of Duty: Black Ops 6!

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord