PS3 krijgt 3D-games in 2010

Het is al een tijdje bekend dat Sony werkte aan 3D-ondersteuning voor de PlayStation 3. Sony heeft nu bevestigd dat deze ondersteuning volgend jaar al zal komen. De 3D-functionaliteit zal worden toegevoegd door middel van een firmware-update.

Niet alleen de ondersteuning alleen, maar ook de eerste 3D-games zullen volgens Sony in 2010 gaan verschijnen. Zo heeft de fabrikant al demo's van een 3D-versie van Grand Turismo laten zien.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?