PlayerUnknown's Battlegrounds

  • Ontwikkelaar PUBG Corporation
  • Eerste releasedatum 12 december 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Third-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

PUBG is 70 miljoen keer verkocht

PlayerUnknown's Battlegrounds heeft het verkoopaantal van 70 miljoen gehaald. De verkopen gaan tegenwoordig wel wat langzamer, maar deze mijlpaal is bereikt.

Het is net drie jaar geleden dat PUBG uit kwam. In drie jaar is de game dus 70 miljoen keer gekocht. De populaire mobiele versie is niet meegenomen in deze cijfers. Het gaat dus alleen om exemplaren voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. De game werd gelanceerd in het begin van 2017. In juni 2018 waren er 50 miljoen exemplaren verkocht. Het aantal verkopen is in de afgelopen twee jaar dus wel afgenomen, maar dat is niet zo gek. Tussen alle gratis games die er verkrijgbaar zijn, zoals Fortnite en Apex Legends, doet de game het toch nog steeds redelijk goed. De mobiele versie doet het nog wel wat beter. Vorig jaar in juni was de game al 400 miljoen keer gedownload en had dagelijks zo'n 50 miljoen actieve gebruikers.

Seizoen 8 van PUBG gaat op 22 juli 2020 live.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?