PUBG ontwikkelaar begint nieuwe studio

Geplaatst: 1 september 2021 13:36
-

Brendan Greene, director van PlayerUnknown's Battlegrounds, kondigde onlangs aan dat hij een nieuwe studio gaat starten om aan massive open-world games te gaan werken.

Het nieuws dat Greene officieel weggaat bij Krafton Inc. werd eerder vandaag bekendgemaakt via een persbericht. Hij begint de nieuwe studio Playerunknown Productions. De studio wordt geopend in Amsterdam en Krafton Inc. bezit een aandeel van het bedrijf. Het persbericht geeft ook aan dat Playerunknown Productions onderzoek aan het doen is naar systemen die nodig zijn voor het ontwikkelen van massive open-world games. Het lijkt er dus op dat Greene al een goed idee heeft van de soort games die hij in Amsterdam wil gaan maken. 'Ik ben iedereen bij PUBG en KRAFTON zo dankbaar dat ze een kans hebben gewaagd en voor de kansen die ze me de afgelopen vier jaar hebben geboden,' zegt Greene in een verklaring in het persbericht. PUBG doet het vandaag de dag nog steeds erg goed bij de fans. Onlangs werd er zelfs een mobiele versie van de game gelanceerd, PUBG: New State.

PlayerUnknown's Battleground, de game waarmee Greene bekend is geworden, kwam uit in maart 2017.

Bron: Persbericht

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PlayerUnknown's Battlegrounds

Ontwikkelaar:

PUBG Corporation

Uitgever:

PUBG Corporation

Release:

12 december 2017

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord