PlayerUnknown's Battlegrounds

  • Ontwikkelaar PUBG Corporation
  • Eerste releasedatum 12 december 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Third-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

PUBG ontwikkelaar begint nieuwe studio

Brendan Greene, director van PlayerUnknown's Battlegrounds, kondigde onlangs aan dat hij een nieuwe studio gaat starten om aan massive open-world games te gaan werken.

Het nieuws dat Greene officieel weggaat bij Krafton Inc. werd eerder vandaag bekendgemaakt via een persbericht. Hij begint de nieuwe studio Playerunknown Productions. De studio wordt geopend in Amsterdam en Krafton Inc. bezit een aandeel van het bedrijf. Het persbericht geeft ook aan dat Playerunknown Productions onderzoek aan het doen is naar systemen die nodig zijn voor het ontwikkelen van massive open-world games. Het lijkt er dus op dat Greene al een goed idee heeft van de soort games die hij in Amsterdam wil gaan maken. 'Ik ben iedereen bij PUBG en KRAFTON zo dankbaar dat ze een kans hebben gewaagd en voor de kansen die ze me de afgelopen vier jaar hebben geboden,' zegt Greene in een verklaring in het persbericht. PUBG doet het vandaag de dag nog steeds erg goed bij de fans. Onlangs werd er zelfs een mobiele versie van de game gelanceerd, PUBG: New State.

onbekend

PlayerUnknown's Battleground, de game waarmee Greene bekend is geworden, kwam uit in maart 2017.

BRON Persbericht

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?